Portal de imobiliare în București

Știm cu toții că piața imobiliară a crescut destul de mult, a avut un boom în perioada ante-criză. Aceasta a venit și a dezamăgit multă lume pentru ca acum să se încerce o redresare a sa. Există, totuși, o serie de oferte pe piață pentru cei interesați de achiziționarea unor locuințe.

Din când în când, am mai adus în discuție pe blog subiectul „imobiliare” și am prezentat anumite oferte pentru cei care ar putea fi interesați de achiziții de acest fel. De data aceasta, voi face exact același lucru. Voi vorbi despre garsoniere de vanzare Militari. Vreți să puneți un anunț în legătură cu acest subiect sau doar vreți să răsfoiți prin cele puse de alte persoane care vă prezintă garsoniera pe care o căutați, pe site-ul indicat în fraza precedentă găsiți acest posibilități.

Portalul indicat vă oferă o serie de filtre prin care puteți să găsiți locuința pe care o doriți. Vorbind de garsoniere, le puteți selecta în funcție de zonă. Puteți să navigați printre cele aflate la promoție sau cu prețuri reduse, să alegeți în funcție de preț, de anul construcției, dacă este mobilat sau nemobilat, amplasat sau nu într-un complex rezidențial. Totodată, printre filtre veți putea găsi etajul, suprafața utilă, tipul de compartimentare sau data la care a fost dat anunțul.

Dacă căutați o garsonieră în Militari, de exemplu, veți putea folosi unul sau mai multe filtre pentru a identifica anunțul care se potrivește cu viziunea pe care o aveți asupra locuinței căutate. Pagina fiecărei garsoniere cuprinde imagini, detalii despre interior și exterior, facilități, amplasare (inclusiv pe Google Maps), dar și alte recomandări asemănătoare.

Remarc faptul că în bara laterală din partea dreaptă găsiți o serie de modalități de contact ale unui consultant imobiliare. Printre metodele de contact, se găsesc telefonul și e-mailul. Cred că sunt cele două variante simple, utile și de actualitate.

*sursă imagine facebook.com/linkhornbayapartments

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!