Pe unde este Moș Crăciun?

Pe unde este Moș Crăciun?

Una dintre cele mai apăsătoare întrebări în seara Ajunului este „unde este Moș Crăciun”. Comandamentul de Apărare Aerospațială al Americii de Nord îl urmărește pe Moș Crăciun pe întreg mapamondul. Puteți urmări călătoria Moșului la adresa următoare: noradsanta.org.

Pe Twitter, aceștia au transmis și cum reușesc să facă acest lucru, având în vedere viteza amețitoare prin care Moș Crăciun trece pe la casele oamenilor: folosind senzorii infraroșu de la nasul lui Rudolf. Sigur, această metodă are și riscurile ei, mai ales dacă cumva Rudolf pleacă cu sania mult prea repede și îl uită pe bătrânel sau dacă apar defecțiuni la senzori.

Crăciun fericit!

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *