Patru oportunități pentru tinerii români

Am publicat pe blogul „Fii cetățean global” patru știri care pot interesa tinerii din România, având posibilitatea să aplice pentru diferitele oportunități prezentate acolo.

Astfel, am evidențiat un schimb de tineri, un curs de formare, oportunitatea de aplicare pentru absolvenții facultăților pentru stagii la Comisia Europeană și posibilitatea de înscriere a proiectelor desfășurate în cadrul competiției europene pentru tineri cu inițiativă „Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni”.

Oportunități internaționale pentru tineri

Atașez link-urile celor patru oportunități, alături de data limită pentru fiecare:

  1. Posibilitate de aplicare pentru stagii la Comisia Europeană – link – data limită: 3 februarie 2014;
  2. Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni – link – data limită prelungită: 10 februarie 2014;
  3. Curs de formare „Active citizens for minority youth”, FYR Macedonia – link – data limită: 14 februarie 2014;
  4. Schimb de tineri Portugalia, lângă Aveiro – link – data limită: 13 februarie 2014.

Doar promovez oportunitățile de mai sus, nefiind implicat în organizarea lor și neștiind mai multe informații decât cele făcute publice pe site-urile organizatorilor sau partenerilor. Specific acest lucru, deoarece au fost cazuri în care am fost întrebat detalii ce țin de organizare despre care nu aveam aproape nicio idee, indicându-le celor interesați să contacteze prin e-mail organizațiile respective.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!