Patru idei care conțin cuvântul „metrou”

  1. După zece zile, în sfârșit am nimerit să trec pe la metrou pe la Unirii și să nu văd o coadă de 50 de persoane (cel puțin) care să aștepte să achiziționeze abonamentul de elev sau student pentru luna în curs. Nu am găsit pe nimeni când am trecut astăzi, deci am o victorie. Același lucru se petrece și la Piața Romană, și la Universitate.
  2. Momentul fain când te urci în metroul plin și afli că la stația următoare trebuie să cobori, căci se schimbă metroul merită trăit. Recomand ora 18:30, când toată lumea este în metrou și, altă lume așteaptă pe peron.
  3. Trebuie să te urci de câteva ori în metrou cu gândul în altă parte și să îți dai seama că ai trecut de stația unde trebuia să cobori sau ai luat-o în direcția opusă din obișnuință.
  4. Trec la metrou la RATB, iar de când am început să folosesc acest mijloc de transport (câteva zile), nu prea am nimerit aglomerat. Până în ultima seară, când am așteptat următorul autobuz pentru trei stații. A fost un pic de înghesuială, iar în timpul dedicat aș fi ajuns pe jos la destinație (tot la metrou).

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!