Patru elemente pentru o ținută de sezon, spre casual

Cei care mă cunosc, știu că aproape mereu mă vor vedea într-o cămașă cu carouri, eventual cu albastru sau verde, un pic cam largă, adică exact ceea ce îmi place și ceea ce mă face să mă simt lejer. Este un stil casual pe care îl apreciez de aproape doi ani, deși, de-a lungul timpului, am trecut prin mai multe faze.

Glittio, un magazin online pentru toată lumea

Glittio, magazin online de îmbrăcăminte pentru toate gusturile și pentru toate genurile, mă provoacă în cadrul unei campanii de Blog Friday să îmi compun o ținută din patru piese pe gustul meu și pe care să o împart cu cititorii mei acum, înainte de Black Friday.  Am stat puțin pe gânduri și am zis să încep să răsfoiesc catalogul online și să descopăr ceea ce îmi place și aș purta.

Patru elemente pentru o ținută pe care le-aș alege

glittio magazin Încep cu o cămașă Seaport cu carouri. Îmi completez astfel lista de combinații coloristice pentru nevoile casual din viața mea de zi cu zi. Am început să fiu mai casual în momentul în care mi-am dat seama că trebuie să renunț la a fi office tot timpul, mai exact prin clasa a IX-a, când eram la școală dimineața, apoi la diferite evenimente după. Desigur, consolidarea s-a produs câțiva ani mai târziu, însă până atunci eram mult mai formal. Deși pare ciudat, acesta este adevărul. Partea negativă, însă, este că am început să folosesc din ce în ce mai puțin fierul de călcat, ceea ce poate reprezenta o mare greșeală, motiv pentru care ar trebui să revin la vechiul stil.

pantofi mocasini casualCeea ce urmează poate fi șocant, însă nu vreau să las această primă impresie. Este vorba de continuarea în prezentarea articolelor. Este vorba de pantofii US Polo Assn. Este prima dată când aud de ei, motiv pentru care mi-a luat un pic de timp să caut niște referințe și să îmi pot forma o primă opinie. Se pare că au o istorie îndelungată și reușesc cu succes să combine stilul casual cu comoditatea și eleganța.

Culoarea și materialul îmi plac, deși am ceva timp de când nu am mai purtat încălțăminte care să fie din piele întoarsă în majoritatea ei. Ne mai uităm, ne mai gândim și vedem cum găsim alte două elemente pentru această ținută.

geaca de iarnp Al treilea elemente este o geacă în stil clasic. Cum nu mă dau în vând după moda de tranziție și prefer, totodată, și un stil care să nu iasă în evidență, prezint următoarea alegere: geaca Brave Soul Tindall negru charcoal. Este potrivită acestui sezon, se adaptează cu personalitatea mea și poate fi folosită în multe situații. Din câte am înțeles, este unul dintre brandurile cele mai iubite în UK, astfel reușesc să îmi dau seama de ce am pus ochii pe ea.

fular griUltima alegere a venit de la sine. Gândindu-mă de la început la ea ca o ultimă recomandare în acest articol în completarea unei ținute pentru sezonul în care ne aflăm și bucurându-mă de o excepțională răceală care nu îmi permite să scot mai multe de zece cuvinte pe minut, adaug în această listă un fular.  Este vorba de un fular Soxo gri pe care îl puteți vedea în imaginea din dreapta.

Cam asta se întâmplă când sunt lăsat să caut patru elemente pentru o ținută dintr-un magazin online, de data aceasta Glittio, unul care vine cu o ofertă îmbucurătoare și permisivă. Închei prin a vă recomanda să aruncați o privire prin produsele disponibile, mai ales acum în perioada Black Friday, când vă veți putea bucura de reduceri.

Devino fan-ul paginii Glittio si descoperi super oferte de Black Friday!

*sursă cover © | Dreamstime.com

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!