Orgolii personale vs dezvoltare

Concluzia la care am ajuns, luând în considerare evenimentele și discuțiile zilei de astăzi, este că se dorește prea puțin progresul. Într-adevăr, ajuns la un nivel în care este simplă menținerea pe linia de plutire și coborârea este aproape imposibilă, nu îți rămâne decât două soluții: te zbați în continuare pentru dezvoltare sau rezolv conflictele apărute de-a lungul timpului. Cum le rezolvi? Simplu: stârnindu-le din nou.

Totuși, înainte de a face acest lucru ca o dovadă de „uite că se poate”, este bine să te gândești și la modul în care ai contribuit și ce ți-a oferit această șansă. Astfel, este recomandat să permiți și altora să facă lucrul ăsta, chiar dacă există șanse puține de a conduce la o nouă creștere exponențială. Evident, trecerea timpului aduce mai multe probleme, însă soluțiile nu sunt departe. La fel de sigur, există și cei care sapă gropile din zorii zile și nu se opresc până a doua zi dimineața. Timpul și resursele nu ar trebui să fie mai bine utilizate pentru a crea podul peste acel râu învolburat și pentru a asigura egalitatea?

Rămâne la modul în care interpretează fiecare. De ce? Pentru că există sprijin toate tipurile de comportare.

Numai bine!

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.