Oferta Early Bid la GPeC (P)

Pe 25 aprilie, am făcut introducerea asupra a ceea ce reprezintă GPeC – Gala Premiilor eCommerce. Magazinele online se pot înscrie în competiția din care pot beneficia de servicii de peste 3000 de euro plătind doar 250 până pe 23 mai.

gala premiilor ecommerce
*sursa imagine facebook.com/GPeCro

Două bilete la GPeC Summit pentru înscrierile până pe 9 mai

Magazinele online înscrise până pe 9 mai beneficiază de două bilete pentru GPeC Summit, eveniment internațional de e-commerce care va avea loc între 26 și 28 mai 2014. Conținutul premiul oferit prin intermediul GPeC Summit cuprinde speakeri naționali și internaționali de top, paneluri, statistici, tendințe, workshopuri și alte evenimente de interes.

În mod normal, taxa de participare pentru acest eveniment depășește 150 de euro, însă, prin înscrierea magazinului online la Gala Premiilor eCommerce, poți beneficia de două bilete gratuite. Înscrierea se face pe gpec.ro.

Beneficiile competiției magazinelor online GPeC Summit

1. Magazin de încredere, atestat TRUSTED;

2. Evaluare profesionistă a magazinelor, în valoare de peste 2000 euro;

3. Consultanță avizată de la specialiști în e-commerce;

4. Acces la tool-uri de optimizare a conversiilor;

5. Participare gratuită la GPeC Summit în limita a 2 persoane/magazin.

GPeC 2014 este un eveniment sustinut de: Cargus; Carrefour Online; DPD; FAN Courier;MasterCard; Microsoft; Orange; SameDay; UIS; ZITEC
Recommended Travel Partner: Paravion.ro
Cu sprijinul: 2Parale, Advanced Ideas, CasaDeTraduceri, ECOMpedia, EuroWeb, Extended, Hostway,Marketizator, New Black, TRUSTED.ro, Vibetrace, WebDigital, White Image, ZeList

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!