O nouă platformă online de facturare

O nouă platformă online de facturare

Acum doi ani am prezentat pe acest blog un program de facturare pentru compania ta. Detalii despre acela poţi găsi într-un articol mai vechi, disponibil aici. Între timp, un nou soft a apărut pentru managementul fluxului informaţional din compania dumneavoastră.

În câteva cuvinte, voi descriere platforma management-companie.ro, prezentând-vă beneficiile pe care le aduce. Aplicaţia dezvoltată este gratuită. Nu există restricţii cu privire la numărul de facturi sau chitanţe emise, nu există limitări ale funcţionalităţilor. Dezvoltatorii acesteia promit noi opţiuni pentru oferirea unei imagini de ansamblu asupra încasărilor din companie.

Avantajele oferite de această platformă de facturare:

  • facturare uşoară şi intuitivă – nu veţi pierde controlul asupra facturilor, statusurilor acestora sau a sumelor încasate. Încasarea, anularea şi stornarea facturilor se realizează printr-un singur click. Puteţi descărca documentele în format .pdf şi le puteţi trimite clienţilor prin serviciile de poştă electronică.
  • ţineţi evidenţa clienţilor şi a datelor de identificare – după ce aţi introdus datele în sistem, nu va trebui să mai căutaţi aceste detalii pentru a le introduce a doua oară.
  • datele companiei sunt protejate – serverele sunt protejate folosind cele mai noi tehnologii, iar datele sunt accesibile numai dumneavoastră. În plus, se fac regulat copii de rezervă pentru a îmbunătăţi siguranţa.
  • facturare online – nu mai trebuie să îţi faci griji că modificările legislative vă vor afecta modul în care emiţi facturi. Vor fi implementate imediat aceste modificări, iar compania va economisi timp.
  • mobilitate – oriunde ai pleca, poţi accesa platforma fie că eşti pe smartphone, tabletă sau PC, putând factura de pe acestea.

Platforma nu înseamnă doar facturare. De ce? Ei, bine, vei şti absolut tot ce se petrece în compania ta. Explicaţia o ataşez în continuare:

Ne-am propus să îţi oferim mai mult, nu doar o simplă platformă pentru facturare. Pentru că a fi manager înseamnă să ştii tot ce se întâmplă în compania pe care o administrezi, îţi vom oferi toate instrumentele necesare ca munca ta să fie mult mai uşoară. Vei putea coordona mai uşor persoanele aflate în subordinea ta, vei afla în timp real cele mai noi evenimente care se petrec în companie, vei avea la dispoziţie toate formularele de care ai nevoie, fără a fi nevoie să consulţi o multitudine de surse.

Utilizarea platformei este gratuită

Puteţi testa gratuit aplicaţia. Este gratuită. Apreciez că dezvoltatorii acesteia au pornit la drum cu ea fiind gratuită, plănuind să ofere module premium în timp. Să nu uit: sunteţi încurajaţi să raportaţi problemele pe care le întâmpinaţi.

*sursă imagine facebook.com/accountingsavior

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.