Nuntă ca la carte, nuntă cu carte

Vrei o nuntă ca la carte?

Editura Litera vine cu o nouă provocare sau oportunitate. Nu știu cum să îi spun, dar anunță că deschide sezonul Nunților ca la Carte. Noua campanie care îmbină romantismul cu lectura într-un mod cu totul nou vine în fața nuntașilor, mirilor, invitaților și nu numai. Campania Nuntă ca la Carte se desfășoară în perioada 23 iulie – 10 noiembrie.

campanie litera

Calendarul campaniei Nuntă ca la Carte

  • Perioada de înscriere – 23 iulie – 10 august 2014;
  • Data extragerii celor 10 nunți câștigătoare și anunțul lor: 11 august;
  • Perioada desfășurării nunților ca la carte: 15 august – 10 noiembrie 2014.

Cum puteți să obțineți o nuntă ca la carte?

În vederea înscrierii la concurs – fie pentru nunta lor, fie pentru nunta unui prieten – cititorii trebuie să intre pe pagina de Facebook Cărți Romantice și să dea tag (eticheteze) într-un comentariu la postarea concursului minimum 10 invitați la nuntă sau prieteni. Cărțile sunt multe, dar oferta este limitată: doar 10 nunți se vor bucura să fie organizate ca la carte! Norocoșii vor fi aleși prin tragere la sorți

Mai multe detalii despre campanie și regulamentul acesteia găsiți pe www.litera.ro, secțiunea Concursuri.

Forța fie cu voi!

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!