Nu ma gandesc la bani…

…neaparat. Nu mi-am creat acest blog in special pentru a produce bani, pentru a-l face un brand in online-ul romanesc, deoarece blogging-ul reprezinta, pentru mine, doar un hobby. Totusi nu am exlus niciodata posibilitatea sa imi castig banii de buzunar din aceasta activitate, deoarece nu strica.

Nu vreau sa construiesc un bussiness, daca se poate zice asa, in jurul acestui blog pentru ca nu se merita ( cel putin in Romania, iar sa ma adresez un public multicultural si multinational este mult prea obositor). Nu vreau sa jignesc oameni prin nestiinta mea ( desi o mai fac cateodata intentionat sau nu). In principal, strategia de dezvoltare a acestui blog pe termen scurt este reprezentata de o continuitate in articole, eventual de o mai buna structurare a lor. Nu vreau sa apelez la publicitate pentru a aduce vizitatori, deoarece, dupa cum am spus, este un hobby in care nu sunt dispus sa investesc prea mult. Vizitatorii vor veni intr-un anumit numar , indiferent de investitia facuta ( in cazul meu, destul de lent, dar sunt satisfacut).

In concluzie, reafirm ca nu sunt interesat de construirea unui brand/bussiness in jurul acestui blog ( care as vrea sa ramana la termenul arhaic, deja in online, pentru web blog, si anume: pagina personala).

Articolul este scris pentru proba nr. 40 SuperBlog 2010
Sponsor : Hostway Romania
Nume proba: Vrei sa faci din blogul tau un business?

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

2 Replies to “Nu ma gandesc la bani…”

  1. Nici sa nu te gandesti prea curand. E f. greu sa ajungi la blogging de performanta din care chiar sa scoti bani seriosi. Eu o fac mai mult ca un hobby.. poate si ambitie. Pana la bani mai avem mult :D

    1. @Florin : Foarte mult. Este nevoie de multe articole, de multi vizitatori, de calitate, de vizibilitate…lista e lunga.

Comments are closed.