Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită

A salvat doi ursuleți aflați într-o stare extremă. A făcut acest lucru în mod voluntar. A depus aceste eforturi în pandemie. A răspuns acestor măsuri când autoritățile nu reacționau. A pus viața unor carnivore mari protejate pe primul loc în fața unor riscuri iminente la adresa sănătății și vieții acestora. Au cheltuit resurse proprii pentru salvarea lor, resurse private. Probabil a purtat și masca. Pentru această lungă listă de demersuri, a primit o amendă de 10.000 de lei de la Garda de Mediu, după o audiere în fața autorităților statului.

„Le-am comunicat acestora că puii de urs sunt în siguranţă în sanctuarul de urşi din Zărneşti. Ne-au anunţat că urmează să fim invitaţi la sediul Gărzii de Mediu Sibiu pentru a fi audiaţi în prezenta reprezentanţilor IPJ -SAESP. Astăzi ne-am prezentat la audieri. Am fost sancţionaţi contravenţional cu o amendă în valoare de 10.000 de lei.”

Declarațiile femeii sunt disponibile pe site-ul România TV. Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită.

imagine: Pixabay

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *