Momentul când nu apuci … să te dezvolţi

Luăm o organizaţie, stabilim nişte direcţii strategice şi câte un reprezentat din funcţia de conducere de câte una. Este vorba despre Consiliul Naţional al Elevilor şi direcţiile strategice rămase pe anul şcolar 2012.

O parte au fost acoperite, o parte nu. O parte au fost concepute, elaborate punctele acestora, selectată echipa de lucru. Partea proastă este că acest lucru a fost făcut prea târziu. Îndeplinirea unor acţiuni concrete este aproape imposibilă, dat fiind că nu mai este timp. Desigur este posibilă dacă lucrurile vor fi făcute rapid, concis şi adecvat.

Se apropie vacanţa de vară şi, după cum ştim, activitate în şcoli nu prea o să mai existe. Se poate lucra pe acele direcţii pentru stabilirea acţiunilor şi pregătirea pentru începutul toamnei a activităţilor concrete. Ar fi foarte bine şi recomandat. Dar dacă acest lucru nu se va întâmpla?

Va apărea o nouă generație, nu știu câ de pregătită și puțin formată, pusă față în față cu niște propuneri ale unor … viitori seniori. Nu se va întâmpla acest lucru cu toate. Sunt și excepții. Este foarte greu, dacă nu imposibil, ca acestea să fie continuate în noi mandate, de alte persoane din mai multe motive, unul fiind prezența unei vechi generații.

Să sperăm că lucrurile vor merge pe partea pozitivă…

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!