Mâine, plec în Fusion Camp

Desigur, voi avea și laptopul după mine, ceea ce înseamnă că este posibil să mai public pe blog în aceste trei zile. Articole noi vor apărea sigur, unele foarte interesante și la care țin destul de mult.

Vă spuneam Am uitat să spun că am intrat în organizația Voluntari pentru Idei și Proiecte, în comunitatea International Affairs, adică exact unde îmi doream. Fusion Camp va fi prima acțiune la care voi participa, unde voi pune accentul pe networking (ceea ce am uitat să fac în ultimele două luni) și pe combinarea utilului cu plăcutul.

Interesant este că am descoperit persoane foarte faine în această echipă, pe unele întâlnindu-le, de exemplu, diferite acțiuni și evenimente, precum cele din Consiliul Național al Elevilor sau Parlamentul Tinerilor.

Voi reveni cu câteva articole, când voi avea mai mult timp, despre:

  • VIP și cum am ajuns aici;
  • o fotogalerie cu zona în care merg.

Un weekend plăcut!

P.S.: La fel de fain este că, de luni, voi începe stagiul la Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România. Abia aștept! Voi reveni cu actualizări.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Mâine, plec în Fusion Camp”

Comments are closed.