A mai trecut un an studențesc

A mai trecut un an studențesc

În ultimele zile, nu prea am scris și am uitat inclusiv de câteva locuri unde trebuia să fiu prezent, însă a fost o ocazie în care am învățat câteva lucruri noi, aprofundând câteva teme pentru pregătirea unor examene sau a unor lucrări de seminar, însă teme cu un grad ridicat de utilitate.

Am terminat astăzi și încerc să îmi dau seama când a trecut ultimul an. Îmi dau seama că anul următorul în această perioadă voi fi în febra dizertațiilor și a evaluărilor finale, a pregătirilor pentru următorul pas. Acum, serios, se învârte Pământul mai repede în jurul Soarelui?

Urmează o vară interesantă și provocatoare, sper cu articole zilnice pe blog și cu lansarea a doua proiecte pe care aveam de ceva timp în minte să le lansez, dar eram în căutare de colaboratori și de definire a unor obiective pe termen lung pentru acele proiecte.

ceas foaie raspunsuri creion
sursa imagine: answer sheet/Shutterstock.com

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *