Link-urile zilei: 16 ianuarie 2013

Este prima postare de acest tip pe anul 2013, dar cum nu puteam să renunța la ea și cum azi a fost o zi foarte productivă în ceea ce privește investiția în dezvoltarea mea prin mijloace informale, vin cu câteva articole apărute pe bloguri și site-uri.

  1. Chintesența zilei oferită de Chinezu vine cu un centralizator al metodelor prin care poți să faci bani online. Într-adevăr, totul se bazează pe muncă, muncă, muncă, muncă și… muncă. Nu trebuie să renunți, însă nu trebuie nici să te complici prea mult (de asemenea, nici căzutul în partea cealaltă, superficialitatea, nu este recomandată).
  2. Îmi pregătesc întrebările pe care le voi adăuga candidaților pentru conducerea Consiliului Național al Elevilor. Wedu vine cu oferirea suportului pentru o dezbatere online între vizitatori și candidați. Promit că nu voi pune întrebări ușoare!
  3. 100 de burse pentru elevii cu spirit antreprenorial. Eu am aplicat pentru obținerea uneia care să acopere taxa de înscriere la curs și am și obținut-o, astăzi primind răspunsul. Recomand: informațiile sunt prezentate într-un mod facil, iar materialul de curs e fain.
  4. Privacy is dead – deal with it! Articolul apărut în PR Daily rezumă ceea ce se întâmplă în societatea noastră.

Cam atât pentru moment. Succes și multe oportunități de care să profitați!

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.