La AMSTERDAM Se nasc legende!

La sfârșitul acestei luni, naționala de fotbal a României are ocazia să dovedească că istoria se scrie la fiecare meci, iar cele mai frumoase momente apar în același timp cu primăvara. După ce Steaua București a învins echipa londoneză Chelsea, avem ocazia, dragilor, să cucerim Vestul încă o dată.

Olanda ne așteaptă, iar noi trebuie să mergem să câștigăm! Putem face asta, putem să ajungem la Campionatul Mondial din 2014. Terminând pe locul I în grupă, ajungem departe, dar atingerea acestui ideal este strict legată de victoria împotriva Olandei. Putem face asta? Yes, we can!

City Insurance, prin intermediul Blogal Initiative, vine cu provocarea pentru bloggeri: vrem mesajul vostru pentru jucătorii noștri! Și va veni pentru că nu e prima dată când scriu despre sport și, mai ales, despre fotbal. Am făcut asta constant în ultimii trei ani pe blog.

La AMSTERDAM Se nasc legende!

Lotul României va putea intra în istoria fotbalului european pe 26 martie dacă, la Amsterdam, va învinge Olanda. Și va face asta. Aproape 20 de milioane de români țin pumnii celor unsprezece gladiatori. România învinge Olanda. „Meci de legendă”, „Istoria s-a scris”, „Fericire și fotbal” vor fi câteva titluri de a doua zi.

Băieți, puteți să le arătați de ce trăiesc la altitudini mici și să simțiți euforia! Puteți să le arătați olandezilor că prin portul Rotterdam, cel mai mare din Europa, intră și înfrângeri. Dovediți-le că lecțiile învățate de la colegii din arhipelag sunt minciuni și că România se înalță cu victorii pe toate fronturile.

Nu avem nevoie de două capitale ca să câștigăm la Amsterdam. Nu avem nevoie pentru că munții români vor ajunge pe câmpiile din Țările de Jos! Și când se mută munții din loc, victoria e sigură! Aerul carpatic și uralele milioanelor de fani vă vor susține!

Victorie! Victorie pentru că la AMSTERDAM se nasc legende!

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.