Lupul de pe Wall-Street vine în România. Negociere și persuasiune cu Jordan Belfort

Pe 18 noiembrie, Lupul de pe Wall-Street ajunge în România. Îl cunoaștem cu toții pe Jordan Belfort datorită filmului regizat de Martin Scorsese, în care era interpretat de Leonardo DiCaprio. Îi știm povestea, știm modul în care a ajuns ca în anii ’90 să câștige un milion de dolari pe săptămână. Mai mult, cititorii blogului beneficiază de reduceri de câte 150 de euro pentru fiecare achiziție folosind cuponul WOLFROM.

Lupul de pe Wall-Street vine în România

Adevăratul lup va veni în România și va susține o conferință în care va prezenta secretele care i-au adus succesul în business și, totodată, care sunt pașii care trebuie făcuți pentru a evita capcanele. Jordan Belfort, un maestru al persuasiunii și vânzărilor, va prezenta în România metoda sa: Straight Line Persuasion. Ajunge în premieră la noi și, în urma conferinței, vei învăța:

  • trucuri esențiale pentru creșterea puterii de convingere într-un mod etic;
  • cum să îți mărești veniturile și vânzările;
  • secretele încheierii oricărei afaceri cu calm și fără cea mai mică urmă de presiune;
  • cum să transformi scepticii în cumpărători.

Sunt doar câteva tehnici și metode care te vor sprijini mai departe, pe care le poți descoperi în urma conferinței susținute de Jordan Belfort.

Înscrie-te și participă. Trei pachete disponibile

Sunt disponibile trei pachete pachete pentru a participa la această conferință (nu includ TVA):

  • SILVER – 375 EUR;
  • GOLD – 390 EUR;
  • VIP – 440 EUR;

Înscrie-te la adresa aceasta. De asemenea, s-ar putea să te intereseze reducerile de câte 150 de euro pentru cititorii Blidaru.net:

Reducere de 150 de euro pentru cititorii Blidaru.net

Cititorii Blidaru.net au ocazia să participe la eveniment beneficiind de o reducere de 150 de euro prin intermediul cuponului WOLFROM.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că pachetele vor fi disponibile la:

  • SILVER – 225 EUR;
  • GOLD – 240 EUR;
  • VIP – 290 EUR.

Tot ce trebuie să faci pentru achiziția biletul de participare cu 150 de euro mai ieftin este să introduci codul indicat mai sus – WOLFROM.

Cele mai scumpe bilete s-au epuizat în două zile

Pachetele PLATINUM, care costau aproximativ 1000 de euro, s-au epuizat în doar două zile de la lansarea anunțului venirii în România a autorului cărții autobiografice „Lupul de pe Wall-Street”.

Jordan Belfort este adus în țară prin intermediul Extreme Training, echipa care anul trecut l-a adus în România pe Daniel Goleman, cunoscut în toată lumea pentru Puterea Inteligenței Emoționale.

 

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “Lupul de pe Wall-Street vine în România. Negociere și persuasiune cu Jordan Belfort”

Comments are closed.