Joi, se poate vizita Tribunalul Vrancea cu ocazia Zilei Justiției Civile

 

 

ANUNT

 

Joi, 25 octombrie 2012, se marchează, la nivel european, Ziua Justiției Civile, prilej pentru sistemele de justiție europene să organizeze manifestări care au drept obiectiv informarea cetățenilor cu privire la modul de organizare și cu privire la activitățile specifice derulate de instanțele de judecată și de celelalte instituții care activează în domeniul justiției.

În această zi, Tribunalul Vrancea îi invită pe toți cei interesați să îi viziteze sediul din str. Republicii nr.96, ocazie cu care vor fi prezentate diferitele compartimente ale instanței și atribuțiile lor, vor fi explicate etapele procesuale pe care le parcurge un dosar până la soluționare și vor fi puse la dispozitie materiale informative pe diverse teme de interes, precum organizarea sistemului judiciar din România ori modalitățile de accedere în profesiile de judecător sau procuror.

Accesul în incinta instanței se va face pe baza actului de identitate, iar grupurile organizate sunt rugate să-și anunțe prezența cu 24 de ore înainte la adresa carmen.dantis@just.ro  .

Vă așteptăm!

22.10.2012                                                                                                      PURTATOR DE CUVANT,

                                                                                                                                  Carmen DANTIS

Voi încerca să ajung pe acolo, mai ales că nu am vizitat noua clădire a Tribunalului Vrancea. Oferirea acestei opțiuni celor interesați reprezintă, în mod sigur, un plus de imagine pentru Tribunalul Vrancea. În plus, cetățenii au nevoie să fie informați cu privire la ceea ce se întâmplă acolo.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “Joi, se poate vizita Tribunalul Vrancea cu ocazia Zilei Justiției Civile”

Comments are closed.