Ajunge în România autorul „Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”

John Gray ajunge în România

Sunt sigur că ați auzit de respectivul bestseller, iar dacă ați auzit de el, există șanse să-l fi citit sau răsfoit. John Gray, autorul bestsellerului „Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, ajunge în România în toamnă și va opri chiar în două orașe: București și Cluj-Napoca.

Considerat cel mai bun expert în relații din lume, John Gray va susține o conferință în cadrul căreia femeile, bărbații sau cuplurile pot afla secrete care funcționează pentru a-și îmbunătăți radical și imediat relațiile, atât în plan personal, cât și profesional. În cadrul conferinței, pentru prima dată în România, va descifra o serie de diferenței de reacție, interpretare, limbaj și nu numai.

John Gray a vândut cărțile pe care le-a scris în peste 50 de milioane de exemplare. Acestea au fost traduse în peste 50 de limbi. Volumul „Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” este cea mai bine vândută carte non-ficțiune a tuturor timpurilor.

Despre conținutul conferinței susținute de John Gray


În cadrul acestor două conferințe, de la București și Cluj-Napoca, John Gray va oferi informații de actualitate, bazate pe descoperiri științifice bazate pe cele mai noi cercetări făcute pe creier în funcție de gen. Participanții vor putea desluși și învăța despre:

  • strategii și tehnici pentru îmbunătățirea interacțiunii cu cei din jur;
  • tehnici de comunicare eficientă la locul de muncă;
  • strategii și tehnici pentru o mai bună negociere cu șefi, colegi, parteneri sau clienți.

John Gray este adus în România de către Extreme Training, echipa care i-a adus în ultimii ani în țară pe David Goleman, părintele inteligenței emoționale, și Jordan Belfort, lupul de pe Wall-Street. Evenimentul este organizat la București pe 17 noiembrie și la Cluj-Napoca pe 19 noiembrie.

barbatii sunt de pe marte, femeile sunt de pe venus

Bilete și oferta 1+1 gratuit

Biletele la conferință se pot cumpăra de pe website-ul www.traininguri.ro/iubire. Momentan, este disponibilă oferta 1+1 gratuit, în care plătești un bilet și primești încă unul gratuit.1

  1. Pentru neclarități, poți contacta oricând organizatorii evenimentului la: vera@traininguri.ro sau 0737 511 511 (Vera Radu). []

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “Ajunge în România autorul „Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus””

  1. Salut! Nu stiam ca John Gray vine in Romania, dar pot spune ca am citit cartea si mi s-a parut foarte interesanta. Aceasta carte m-a facut sa inteleg ca barbatii si femeile nu gandesc la fel. De curand, m-am uitat si la un video cu John Gray si mi s-a parut foarte captivanta conferinta acestuia, dar si amuzanta. Mi-ar placea sa merg la eveniment, asa pot afla mai multe secrete pentru o relatie reusita. https://www.youtube.com/watch?v=yjbGCxgfJaY

Comments are closed.