În favoarea conservatorismului

În favoarea conservatorismului

Sir Roger Scurton, autor britanic, gânditor conservator, expune într-un cadrul tot conservator (un canal de comunicare al Hoover Institution) o serie de argumente în favoarea conservatorismului, trecând prin istoria secolului al XX-lea și ajungând la o serie de comentarii politice privind ultimele evenimentele de pe scena internațională (printre care Brexit și Trump).

Mă folosească de această duminică pentru a distribui acest interviu, pe care îl recomand atât conservatorilor, cât și liberalilor.

liberal conservator
sursa imagine: Liberal,
Conservative
/Shutterstock.com

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *