In cautare de senzational

In cautarea senzationalului, am reusit sa deschid televizorul ieri pe AXN ( stie cineva ce este AXN? Sigur stiti; daca nu, Google va asteapta). Dar cum am ajuns pe un canal ce transmite 95% seriale? Raspunsul este simplu ca “Buna ziua!”: pe celelalte erau numai stiri despre Irinel Columbeanu si Monica Cum-O-Mai-Cheama.

Pe AXN am nimerit, din fericire, in timpul difuzarii unui serial stiitifico-fantastic produs de BBC, “Doctor Who”. Nu pot sa spun ce actor joaca rolul personajului principal dintr-un singur motiv : sunt mai multi.

Oricum ma bucur ca am intalnit acest episod, deoarece am mai vazut vreo zece minute acum mai mult timp si nu stiam cum se numeste serialul.

Am inceput sa ma uit si la “Lie to me”, un serial destul de reusit, dar … cu limite de timp.

Si acum intrebarea intrebatoare : Ce seriale urmariti?

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

5 Replies to “In cautare de senzational”

    1. @RaulPop: Doctor House este genial…Din Dexter inca nu am vcazut niciun episod. Da, reclame sunt destule…

  1. Toate serialele de succes( acţiune sau dramă) sunt faine până când la un moment dat, undeva de pe la a IV a serie încep să se plafoneze. Nu ştiu de ce !
    Dar la favorite rămân până acum fără şanse de egalare :Monk, The good wife şi bineînţeles serialele de comedie Anii 70 şi Larry David-inamicul public nr.1

Comments are closed.