În anul câinelui, o mascotă de 10 metri cu Trump

În anul câinelui, o mascotă de 10 metri cu Trump

Taiyuan este capitala provinciei Shanxi în nordul Chinei, un oraș cu o importanță istorică având în vedere mai multe dinastii chineze care au fost găzduite de acest oraș.

Un centru comercial de acolo s-a specializat în fiecare în a crea o mare mascotă (de vreo zece metri înălțime) a lui Donald Trump, ținând cont de anul chinezesc în care se intră.

Anul trecut a fost mascota unui cocoș, acum este timpul pentru mascota unui câine. În ambele cazuri, mascotele refac câteva gesturi ale președintelui american. Dincolo de adversitățile politice la nivel bilateral, este loc pentru diferite manifestări comerciale (ironice sau nu).

sursă imagine: TIME
sursa imagine: LaPresse.ca

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *