Impresia după două episoade din Dexter

Serialul are o idee care a prins și va mai prinde. Publicul își dorește un serial polițist cu un personaj, cel principal, care să fie ucigaș de ucigași. Întrebarea mea este cum va sfârși acest film?  Probabil că personajul principal va mai face câteva greșeli, va intra în depresie și se va sinucide. Parea cea mai atractivă soluție, dar nu eu sunt scenaristul.

Merită urmărit, dar este mai mult timp pierdut. Mi-a plăcut că în cele două episoade văzute a fost abordată destul de mult și partea psihologică. Totuși, scenariul în real-life este cam imposibil. De ce? Chiar dacă ești arestat pentru crime, tot se dorește să se știe unde ești. Disparițiile misterioase în serie nu rămân neelucidate.

Vizionare plăcută!

P.S.: O posibilitate pentru a-și potoli setea de sânge ar fi fost să se angajeze la un abator.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “Impresia după două episoade din Dexter”

Comments are closed.