GPeC Summit 2015. Experții internaționali prezenți

GPeC Summit 2015. Experții internaționali prezenți

Gala Premiilor eCommerce 2015 aduce ediția de toamnă a GPeC Summit, un eveniment eCommerce și digital marketing. Toți cei patru invitați pe care îi voi aminti mai jos ajung pentru prima oară în România și sunt recunoscuți ca experți în domeniu.

Vorbim de:

  • Oli Gardner (Co-fondator Unbounce);
  • Larry Kim (Fondator WordStream);
  • Brian Massey (Fondator Conversion Sciences);
  • Viljo Vabrit (CEO ConversionXL Agency).

Amintind de GPeC Summit, trebuie să spun când are loc. Pe 24 noiembrie, eCommerce-ul din online românesc se adună la Crystal Palace Ballrooms. Summitul are loc în intervalul orar 09:00-18:00, iar incepând cu ora 19:30 are loc cea de a X-a ediţie a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerţul Electronic Românesc.

Înscrierile la cele două module de eveniment au început deja, iar preţul unui bilet de acces (atât pentru GPeC Summit, cât şi pentru Gala Premiilor eCommerce) este de 69 EUR (TVA inclus) valabil în perioada early-bird până pe 8 noiembrie 2015, inclusiv. În intervalul 9-20 noiembrie, costul unui bilet va deveni 99 EUR (TVA inclus).

Înscrierile se fac completând formularul online de pe website-ul organizatorilor in sectiunea dedicata GPeC Summit, 24 Noiembrie 2015, disponibilă aici.

ecommerce speakeri

Oli Gardner, co-fondator Unbounce 

Oli Gardner este co-fondatorul Unbounce – unul dintre cele mai apreciate tool-uri de A/B Testing la nivel mondial – fiind cunoscut ca expert în optimizarea ratei de conversie. Oli crede că reţeta de succes pentru creşterea ratei de conversie stă în mixul perfect dintre date şi design (user experience), împreună cu serviciile calitative oferite de magazinele online clienţilor. Pasionat de optimizarea fiecărui element dintr-un landing page, Oli spune că a văzut şi a analizat mai multe landing page-uri decât oricine altcineva din lume. În timpul liber, Oli se gandeşte serios să îşi schimbe oficial numele din Oliver Gardner în Landing Page. :-)

Larry Kim, între cei mai influenți marketeri online

Larry Kim a fost desemnat cel mai influent expert PPC în anii 2014 şi 2013 la nivel mondial. De asemenea, numele lui poate fi regăsit şi în lista intocmită de Forbes a celor 10 cei mai influenţi online marketeri la nivel mondial. Larry este fondatorul WordStream şi autorul a 4 cărţi de specialitate de software development şi a numeroase articole publicate în reviste şi bloguri prestigioase: Search Engine Journal,  Marketing Profs, Search Engine Watch, Small Biz Trends, Search Engine Land, Forbes Magazine, Online Marketing Institute, MediaPost, Marketing Land, Hubspot, Moz, Social Media Today, LinkedIn etc.

Larry Kim este, de asemenea, în top 20 contributori la Inbound.org şi a scris articolul despre PPC marketing care a înregistrat cel mai mare număr de share-uri din toate timpurile, generând peste 10 milioane de accesări în ultimii 5 ani. Deloc în ultimul rând, Larry este invitatul special al unora dintre cele mai importante evenimente de SEM din întreaga lume, anul acesta vorbind pentru prima oară pieţei din România de pe scena GPeC, pe 24 noiembrie 2015.

Brian Massey, fondatorul Conversion Sciences

Brian Massey este fondatorul Conversion Sciences şi autorul best seller-ului de pe Amazon “Your Customer Creation Equation: Unexpected Website Formulas of The Conversion Scientist. Brian are o experienţă de peste 20 de ani în optimizarea prezenţei online şi a ratei de conversie, considerând că aceasta este “arta de a creşte încasările fără să plăteşti pentru mai mult trafic”.  Brian împărtăşeşte constant din experienţa personală scriind pe blogul The Conversion Scientist, iar articolele lui pot fi citite şi în prestigioasele publicaţii online ClickZ.com, Search Engine Land, Marketing Land şi Content Marketing Institute.

 Viljo Vabrit, CEO ConcesionXL

 Viljo Vabrit este CEO-ul ConversionXL, agenţie pe care o conduce împreună cu partenerul lui de afaceri – Peep Laja. Viljo este expert în optimizarea conversiilor, iar compania pe care o conduce are în portofoliu clienţi precum J.W. Marriott, Kaspersky, Iron Mountain etc. Promisiunea fermă a ConversionXL Agency este scurtă şi la obiect: “We will make you TONS more money”, aşadar Viljo va împărtăşi cu audienţa GPeC drumul sigur către creşterea vânzărilor online.

Printre aceștia, vor fi anunțați o serie de nume grele din România care au expertiză pe domeniu. GPeC Summit are loc p 24 noiembrie. Ne vedem acolo?

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “GPeC Summit 2015. Experții internaționali prezenți”

Comments are closed.