A fost anunțat GPeC Summit 2017

A fost anunțat GPeC Summit 2017

Acum câteva zile a fost lansat anunțul privind ediția GPeC Summit din această toamnă, un eveniment tradițional în zona de e-commerce și marketing online. Va avea loc în București în perioada 14-15 noiembrie, iar primii experți prezenți au fost deja anunțați: Neil Patel, Oli Gardner și Amy Harrison.

Totodată, au fost lansate și înscrierile pentru această ediție, cu o ofertă early bird descrisă mai jos, disponibilă până pe 23 octombrie.

Ediția aceasta aduce și o dezbatere privind oportunitățile de extindere la nivel regional și european pentru magazinele online, cu invitați activi pe zona de e-commerce în Ungaria, Cehia, Austria, Polonia și nu numai. O ocazie bună de a vedea stadiul piețelor de e-commerce din aceste state și ce oportunități sunt pentru companiile românești de a se extinde în aceste zone.

Detalii despre experții anunțați deja1

Neil Patel este Co-Fondatorul Crazy Egg, Hello Bar, KISSmetrics și un adevărat geniu în Marketing Online. Wall Street Journal îl consideră “unul din cei mai importanți influenceri de pe web la nivel global”, Forbes îl plasează în top 10 marketeri online, iar Entrepreneur Magazine spune despre Neil că “a fondat una din cele mai de succes 100 de companii din întreaga lume.”

Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, l-a inclus în top 100 antreprenori sub 30 de ani, iar United Nations i-au acordat aceeași distincție în top 100 antreprenori sub 35 de ani.

Neil Patel a consiliat unele din cele mai importante companii din lume, ajutându-le să își crească vânzările și veniturile, printre aceste companii numărându-se: Amazon, NBC, Google, eBay, General Motors, HP și Viacom.

Neil Patel va susține un keynote de 45 de minute în cadrul GPeC SUMMIT pe 14 noiembrie, iar pe 15 noiembrie va avea o sesiune practică de 90 de minute în cadrul GPeC Special Day.

Amy Harrison este Fondatorul și Owner-ul Write With Influence, una din cele mai apreciate resurse online de Content Marketing din întreaga lume. Ea îi ajută pe deținătorii de afaceri online cu sfaturi concrete și testate despre cum să scrie cel mai bun conținut de marketing repede și ușor.

Amy este copywriter și consultant specializat pe Content Marketing, fiind recomandată drept „cel mai bun specialist și speaker din domeniu” de către personalități precum Bryan Eisenberg, Oli Gardner sau Karl Gilis.

Pe 14 noiembrie, în cadrul GPeC SUMMIT, Amy Harrison va susține un keynote de 45 de minute intitulat “The Customer Disconnect: How Inside-Out Copy Makes You Invisible”, iar pe 15 noiembrie va avea un workshop practic de 90 de minute în cadrul GPeC Special Day.

Oli Gardner este Co-Fondatorul Unbounce, una din cele mai cunoscute platforme de Conversion Marketing la nivel internațional și expert în optimizarea ratei de conversie și a landing page-urilor din cadrul unui website.

„Rețeta de succes pentru creșterea ratei de conversie stă în amestecul perfect dintre date și design (user experience), împreună cu serviciile calitative oferite clienților de magazinele online”, susține Oli Gardner în articole și interviuri.

Pasionat de optimizarea fiecărui element dintr-un landing page, Oli Gardner spune că a văzut și a analizat mai multe landing page-uri decât oricine altcineva din lume. A lucrat personal cu Amazon, Vodafone, Canon, LinkedIN, iar compania fondată de el are peste 10.000 de clienți la nivel global.

Oli Gardner va urca pe scena GPeC SUMMIT pe 14 noiembrie, susținând un keynote de 45 de minute despre Data Driven Design.

Detalii despre înscriere la GPeC Summit

Până pe 23 octombrie, ora 23:59, înscrierile la GPeC SUMMIT costă 109 EUR + TVA/persoană și includ: acces la ambele zile de eveniment (14-15 noiembrie), acces la GPeC E-Commerce Expo (14-15 noiembrie), servicii de catering & coffee breaks, servicii de traducere simultană (Engleză-Română și viceversa). Prețul unui bilet de acces va deveni 149 EUR în perioada 24 octombrie – 10 noiembrie.

Înscrierile se fac completând formularul de înscriere online de pe website-ul GPeC: http://www.gpec.ro/inscriere-gpec-summit-noiembrie/

 

  1. conținutul atașat în continuare este preluat din comunicatul oficial al GPeC Summit, ediția noiembrie 2017 []

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “A fost anunțat GPeC Summit 2017”

Comments are closed.