@ Forumul European de la Alpbach

@ Forumul European de la Alpbach

Este 16 august. De astăzi până pe 1 septembrie inclusiv iau parte la Forumul European de la Alpach (European Forum Alpbach), un spațiu de discuții și învățare desfășurat în localitatea austriacă Alpbach.

700 de vorbitori din întreaga lume din zona universitară, politică, economice, cultură, societate civilă și nu numai vor lua parte la aproximativ 200 de sesiuni centrate în jurul temei „conflict și cooperare”. Programul este plin, atmosfera este interdisciplinară, aerul curat, iar oamenii minunați.

Voi participa atât la săptămâna de seminar în care vom explora teme ce țin de etică și moralitate, inteligență artificială, schimbări climatice, inovație în politică și nu numai, cât și la simpozioanele centrate pe inovații în politică, economie, piețe financiare, sănătate, tehnologie. Acestora adaug participare la unul dintre programele profesionale.

Închei aici acest update, cu mențiunea că voi reduce intensitate de publicare pe blog în această perioadă. Să ne citim în septembrie!

european forum alpbach

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “@ Forumul European de la Alpbach”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *