Foreign Affairs pentru public

Foreign Affairs pentru public

Revista Foreign Affairs este disponibilă publicului online, liber, pentru o perioadă limitată de timp, conform unui anunț publicat de aceasta.

Accesul este permis nu numai la numerele curente, ci la întreaga arhivă a revistei, mergând până la înființarea ei în 1922.

Accesul este limitat la cea mai mare parte a lunii noiembrie 2018.

Având în vedere relevanța conținutului oferit precum și costurile abonamentelor raportate la veniturile studenților relațiilor internaționale din România, această noutate s-ar putea să fie de folos. Nu știu câți studenți pot accesa liber din România Foreign Affairs, având în vederea lipsa abonamentelor instituționale actualizate comparativ cu colegii acestora din universitățile occidentale și ținând cont de costurile de 60-70 de dolari pe abonament.

Echipa revistei a creat și o serie de liste cu articole tematice care pot fi accesate la adresa amintită în anunț: despre relația dintre Statele Unite și China, despre schimbări climatice, despre lecțiile crizei financiare și nu numai.

Spor la citit!

sursă imagine: phys.org

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.