Cauți o florărie online în București? (P)

Cauți o florărie online în București?

Din când în când mai postez pe blog diferite articole cu recomandări mai practice, cum este acesta, în care amintesc de o florarie online unde poți găsi orice dorești. Olla.ro este un atelier de creații și aranjamente florale, cadouri și buchete de flori personalizate, toate acesta pentru diferite tipuri de evenimente, în funcție de nevoi.

Dacă aruncați o privire la site-ul magazinului online, veți vedea că este disponibilă o ofertă variată și care arată destul de bine. Sunt disponibile opțiuni pentru nuntă sau botez, există posibilitatea achiziționării aranjamentelor tip cadouri. Magazinul pune la dispoziție o serie de articole care pot fi livrate în ziua achiziționării. Când m-am uitat eu, erau nouă articole disponibile în această categorie.

Am remarcat două elemente, în primul rând cele trei cuvinte care descriu aproape orice activitate, pe care le amintesc mai jos, și faptul că Olla.ro este furnizor al Casei Regale a României.

florarie bucuresti

Încep cu cele trei cuvinte – cuvinte care te întâmpină încă de când ai deschis pagina site-ului, respectiv: creativitate, seriozitate și personalizare. Dacă creativitatea și seriozitatea sunt două așteptări de bază în privința relației vânzător – cumpărător în cazul unui magazin floral, de exemplu, prin personalizare se transmite că oamenii din spatele magazinului online „sunt aproape de client prin nota personală adusă fiecărui cadou sau eveniment”.

Ajungem la ultima parte. Ai ce să găsești la Olla.ro, de la buchete mireasa la cadouri pentru momentele nepregătite, dar este și un furnizor al Casei Regale a României. Pornit ca un mic atelier de familie în 2011, Olla Floral Art a fost compania numită de Majestatea Sa Regele Mihai, în decembrie 2015, furnizor al Casei Regale a României, într-o ceremonie desfășurată la Palatul Elisabeta. De menționat că atelierul a colaborat din 2013 cu Casa Regală, implicându-se în decorarea unor evenimente diferite. Pentru multe persoane, acest aspect s-ar putea să spună multe despre implicarea și activitatea magazinului floral descris în acest articol.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!