Everyone dies

În seara aceasta, am văzut ultimul episod din House M.D. Este dovadă că nimic nu durează o eternitate și că „Tânăr și neliniștit” este doar un mit.

M-am obișnuit cu acest serial, mi-a influențat ultimii doi ani și a reprezentat o alternativă câștigată de petrece timpul liber. M-am întristat când am auzit, prin iarnă, că va ajunge la final. Și așa s-a întâmplat. Un final neașteptat, dar normal în stitlul cu care am fost obișnuiți până acum, a caracterizat ultimul episod al seriei House M.D.

Ne-am obișnuit cu doctorul egocentric, arogant, ne-am uitat cu mare plăcere la fiecare episod. Asta a fost până acum. Finalul a venit. Era de așteptat. Hugh Laurie în rolul lui Gregory House a creat o legendă a televiziunii. FOX a dat lovitura în 2004, iar acum, după 8 ani, a sosit sfârșitul unui bun început.

Îmi pare rău că va trebui să mă reorientez în privința unui viitor serial de urmărit. Propuneri care să se ridice la același nivel?

 

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “Everyone dies”

Comments are closed.