Everyone dies

În seara aceasta, am văzut ultimul episod din House M.D. Este dovadă că nimic nu durează o eternitate și că „Tânăr și neliniștit” este doar un mit.

M-am obișnuit cu acest serial, mi-a influențat ultimii doi ani și a reprezentat o alternativă câștigată de petrece timpul liber. M-am întristat când am auzit, prin iarnă, că va ajunge la final. Și așa s-a întâmplat. Un final neașteptat, dar normal în stitlul cu care am fost obișnuiți până acum, a caracterizat ultimul episod al seriei House M.D.

Ne-am obișnuit cu doctorul egocentric, arogant, ne-am uitat cu mare plăcere la fiecare episod. Asta a fost până acum. Finalul a venit. Era de așteptat. Hugh Laurie în rolul lui Gregory House a creat o legendă a televiziunii. FOX a dat lovitura în 2004, iar acum, după 8 ani, a sosit sfârșitul unui bun început.

Îmi pare rău că va trebui să mă reorientez în privința unui viitor serial de urmărit. Propuneri care să se ridice la același nivel?

 

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Everyone dies”

Comments are closed.