EmilianBlog Review

Blogul pe care il voi analiza astazi este EmilianBlog.eu. Despre ce discutam? Ei, bine, pe acest blog este organizat un concurs avand ca premii un minimouse, o tastaturi si o pereche de casti.

Ca orice review, il voi trata structurat.

Scrisul: As remarca prezenta virgulei in multe articole dupa un spatiu ( ceea ce nu mi se pare ok, in plus mananca un caracter) . Nu vad greseli flagrante de scriere. Lipsa diacriticelor nu o condamn, deoarece nici eu nu le folosesc.

Design: Tema este super ok. Nu este incarcata, dar as putea reprosa lipsa unui favicon ( sfat: nu folosi favicon animat). De asemenea, logo-ul este sters si nu prea prezent pe pagina. Nu este un logo care sa ii sara in ochi vizitatorului. De asemenea, widget-ul cu numarul de cometarii spam ar trebui sters. Nici eu nu vreau sa ma laud cu cele 9678 de mesaje spam primite pana acum. De asemenea, ghiocelul ocupa un loc nepotrivit, nu pot accesa feed-ul din pagina din cauza lui si nici un  link situat langa RSS.

Categoriile : Un plus MARE pentru afisarea meniului cu categoriile in partea de sus a paginii. Asigura o mobilitate pe pagini mult mai rapida si mai usoara. Categoriile sunt updatate des.

Altele : Casuta de cautarea ar trebuie sa fie plasata undeva mai spre header.  Este bine ca este afisat un buton catre statistici.

Acestea fiind spuse, ii urez succes bloggerului din spatele acestui blog!

 

 

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “EmilianBlog Review”

Comments are closed.