ecomTeam revine pe 6-7 aprilie

ecomTeam revine pe 6-7 aprilie

Organizatorii ecomTeam au anunțat noua ediție. Are loc pe 6-7 aprilie și va reuni specialiști național și internaționali în eCommerce și digital. La fel ca anul trecut, va avea loc la Brașov, organizatorul fiind Wall-Street.ro.

Printre primii speakeri confirmati din Romania se numara Elisabeta Moraru, industry manager Google; Mihaela Muresan, director de marketing in cadrul IKEA; Cristian Constantinescu, CEO al Noriel; Alexandru Ionita, director de marketing al Vivre; Sebastian Gherman, head of mobile development la Fashion Days, Anabela Luca, managing director adLemonade si trainer certificate Google, precum si Marius Panait, managing partner al Entelion Software.

cover-speakeri

Pe de alta parte, in cadrul conferintei, dar si la workshopuri vor participa specialisti internationali precum Jennifer Jones, consultant senior in interfata si experienta consumatorului (UX/UI), dar si Cesar Aparicio, fondator al companiei de strategie de marketing Craneo Previlegiado.

 

In cadrul conferintei „The Place to eCommerce” din prima zi a evenimentului vom discuta despre cele mai importante trenduri din industria locala de comert electronic, in timp ce ziua a doua este alocata workshop-urilor Google, SEO, marketing, mobile si UX/UI.

 

Daca vrei sa participi la conferinta, pana pe 29 februarie poti profita de perioada de early bird, preturile fiind mai mici cu 30%.

Astfel, daca te inscrii acum la conferinta din 6 aprilie, pretul este de 62,3 euro, in loc de 89 de euro. Iar daca ai un magazin online poti beneficia de un pret preferential.

 

Workshopurile ecomTEAM din 7 aprilie sunt ocazia perfecta de perfectionare in domenii ca SEO, Performance Marketing, serviciile Google, Mobile, preturile pentru aceste traininguri fiind de 34,3 euro, in loc de 49 de euro.

Toate preturile includ TVA.

Evenimentul organizat de Wall-Street.ro se va desfasura pe 6-7 aprilie in Brasov, la Hotelul Kronwell.

 

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!