Earth Hour Vrancea – ediția a II-a, organizată de Blogosfera Vrancea

Blogosfera Vrancea va organiza pentru al doilea an consecutiv evenimentul Ora Pământului în Focșani. Astfel, pe 23 martie, sâmbătă, ora 20:30 vă invităm să stingeți lumina și să veniți în Piața Unirii din Focșani pentru a atrage atenția asupra modului în care viața noastră de zi cu zi afectează planeta, resursele naturala, flora și fauna și, desigur, oamenii.

Campania Earth Hour, inițiată de WWF în 2007, a ajuns să fie una organizată la nivel global. Mii de orașe s-au implicat și milioane de cetățeni au dat dovadă de solidaritate în această campanie. Te așteptăm alături de noi pe 23 martie, în Piața Unirii din Focșani.

Mai multe detalii găsiți în articolul postat pe site-ul Blogosferei Vrancea și pe pagina evenimentului de pe Facebook. Voi reveni cu mai multe informații și detalii săptămâna viitoare și în imediata apropiere a evenimentului.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!