Două electronice de Black Friday de la Delmag

Bănuiesc că data de 29 noiembrie este notată în calendarul vostru, fiind momentul în care veți putea să vă bucurați de cele mai tari oferte la produsele pe care le-ați așteptat tot anul. Black Friday vă oferă posibilitatea să faceți cumpărături la prețuri reduse, să vă bucurați de ceea ce vă doreați și, totodată, poate fi o metodă de a cumpăra cadouri, apropiindu-se cu pași repezi sărbătorile de iarnă.

Delmag a pregătit oferta de Black Friday

Astăzi, o să vă prezint un magazin online de electronice, Delmag, de unde veți putea achiziționa în Vinerea Neagră și nu numai diferite electronice din categorii precum: laptopuri, tablete, desktop, monitoare, imprimante, televizoare, aparate foto, telefoane mobile, routere și nu numai. Veți găsi și componente sau accesorii, precum și o categorie cu electrocasnice.

Două produse mi-au atras atenție, fiindu-mi necesare pentru activitatea de zi cu zi, mai ales pentru lecturile destul de dese, mari și interesante, necesare pentru buna desfășurare și evoluție în cadrul Facultății de Științe Politice.

Un ebook reader pentru viața de zi cu zi

Primul produebook readers face parte din categoria „Laptopuri & Tablete” de pe site-ul Delmag și mă ajută să citesc. Îmi permite să fac față volumului imens de pdf-uri, căci în format fizic nu am nicio carte pentru facultate, ceea ce reprezintă un enorm avantaj. În felul acesta, pot proteja mediul, pot să fac economie și, totodată, pot să îmi salvez timpul, această resursă prețioasă. Făcând mai bine de o oră de acasă până la facultate, schimbând metroul, folosind microbuzul, așteptând de fiecare dată, voi putea să îmbin aceste momente cu o lectură utilă.

După cum v-ați dat seama, discutăm despre un ebook reader. Este vorba de produsul PocketBook Basic New, un device util, la un preț avantajos, având tehnologia e-ink pentru protecția ochilor. De asemenea, PocketBook Basic New are un ecran de 16 inchi, suportă 16 nuanțe de gri, suportă mai multe formate uzuale (pe care le puteți descoperi pe pagina produsului, indicată în link-ul precedent), are o interfață intuitivă, iar o încărcare este suficientă pentru în jur de 8000 de pagini.

O imprimantă pentru lucrurile mărunte

Trecem la categoria „Imprimante” pentru a găsi în listă exact ceea ce i s-ar potrivi unui student implicare care tocmai a rămas fără imprimantă, stricându-se după aproape patru ani de utilizare. Să printezi de fiecare dată un oraș o cerere sau un extras de cont este un calvar, iar dezavantajele sunt infinite: timp pierdut, aroganța persoanelor de la print center, costul unei pagini și lista continuă.

multifunctionala HP B2L56B ADVANTAGE 1510Despre model, rămân fidel produselor HP. Aceasta a fost prima recomandare în momentul în care eram prin clasa a VI-a, motiv pentru care continuu pe această linie. A doua imprimantă, utilizată doar de mine, a ajuns pe biroul meu prin clasa a IX-a. Acum sunt în primul an de facultate și, din nou, am nevoie de una accesibilă și care să rezolve ceea ce am eu nevoie: printat o cerere, o adresă, un mesaj, un eseu, un argument, un raport, un plan de activități, programul pentru o zi, făcut o copie după un certificat, scanat un documente și cam atât. Imprimanta HP B2L56B ADVANTAGE 1510 se potrivește descrierii.

Abonează-te la newsletter pentru oferte de Black Friday

Concluzionând, aceasta ar fi lista mea de dorințe din categoriile imprimante și cititoare de cărți electronice pentru ediția din acest an a Black Friday. Tu ți-ai pregătit lista pentru a te bucura de reduceri? Închei prin a face următoarea recomandare:

Abonează-te aici la newsletter-ul Delmag și fii primul care află de super ofertele de Black Friday

*sursă cover: facebook.com/pages/Delmagro/395794727159703

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Două electronice de Black Friday de la Delmag”

Comments are closed.