Despre atentatul din Sankt Petersburg

Despre atentatul din Sankt Petersburg

Condoleanțe familiilor victimelor atentatului terorist din această după-amiază din Sankt Petersburg și recuperare rapidă celor răniți!

Postez pe blog această actualizare, deoarece doresc să aduc câteva comentarii cu privire la eveniment.

Din păcate, mulți s-au grăbit să arunce cu etichete asupra vinovaților acestui atentat la adresa umanității.

Ceea ce se vede din primele reacții este o execuție aproape perfectă, mascată și, am putea spune, profesionistă.

Rămân câteva întrebări în privința motivelor atentatului, însă s-ar putea să aibă mai degrabă legătură cu politica internă din Rusia sau cu relația agitată cu alte state.

Mai putem observa simbolica locului, orașul unde fusese primar Vladimir Putin și unde se întâlnea cu președintele Belarsului, precum și contextul, la câteva zile după o serie de proteste ale unei opoziții.

sankt peterburg russia
sursa imagine: Sankt Petersburg/Shutterstock.com

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!