De ce alegi România?

Este o întrebare simplă și, totodată, una care mi-a dat de multe ori bătăi de cap. Am promis că în 2014 voi răspunde la întrebarea „De ce am ales România?” și mă voi ține de cuvânt, însă, până atunci, vă povestesc despre o inițiativă faină pornită de LEO Alpha „Young&Smart” Bacău.

LEO Alpha „Young&Smart” Bacău te invită să iei parte la o campanie națională intitulată „De ce alegi România?” pentru a promova România și valorile ei, valori pe care românii și le atribuie sau ar trebui să facă acest lucru.

Organizatorii își propun ca până pe 1 decembrie să obțină cât mai multe răspunsuri la întrebare, urmând să facă o prezentarea cu acestea pentru a dovedi de Ziua Națională a Românii că există sute de motive pentru a o alege atât ca rezident, cât și ca turist.

leo alpha smart&young bacau

Tot ce trebuie să faci este să trimiți pe pagina Facebook a LEO Alpha „Young&Smart” Bacău o poză cu tine și cu răspunsul la întrebarea „De ce alegi România?”. Deja câțiva zeci de elevi au răspuns afirmativ campaniei, motivele lor fiind disponibile aici.

*sursă cover © Alexsleepy | Dreamstime.com

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.