Cum scăpăm de gandaci de bucatarie? (A)

Gândacii de bucătărie reprezintă, în mod clar, una dintre cele mai mari probleme care pot apărea în casa/afacerea unei persoane. Evident, există soluții, motiv pentru care trebuie să apelăm la ele pentru eliminarea acestor dăunători – gandaci de bucatarie. Prin intermediul acestui articol îmi propun să vă răspund la patru întrebări. Care sunt acestea?

  • De ce apar gândacii de bucătărie?
  • Cum se face combaterea gândacilor de bucătărie?
  • Cât costă dezinsecția?
  • De ce să apelați la Compania DDD?

Le voi lua pe fiecare în parte și voi răspunde. Înainte, precizez că pentru procedurile de dezinsecție puteți apela la DDD, despre care voi aminti la finalul articolului, care oferă soluții și de dezinfecție și deratizare. Scăpați, la un raport preț-calitate adecvat de capuse sau de gandaci de bucatarie.

compania ddd

De ce apar gandaci de bucatarie?

Acest supraviețuitori fac parte din mai multe specii (peste 4000), iar vreo 30 dintre acestea trăiesc cu omul. Îi întâlnim în locuințele umane, fie că vorbim de apartamente sau case/vile. Îi întâlnim, de cele mai multe ori, în bucătărie sau baie, motiv pentru care nimic nu îi oprește să se miște liber și să ajungă în alte locuri din casă.

Se adaptează, evoluează, se reproduc dintr-un singur partener și să își țină respirația minute în șir sunt doar câteva din caracteristicile care fac din aceste creaturi să fie dăunători profesioniști. Apar, mai ales, datorită lacunelor în realizarea curățeniei (și, desigur, dacă aceasta nu este făcută).

Am spus că sunt profesioniști și îmi mențin opinia. Vin prin spații neizolate, apar pe lângă țevi și aerisiri și sunt pregătiți să împrăștie un număr impresionant de boli, bacterii și microorganisme dăunătoare.

Cum se face combaterea gândacilor de bucătărie?

Soluția cea mai bună este să apelăm la o firmă specializată precum DDD în momentul în care observăm gândaci de bucătărie. Dezinsecția se face în două etape la un interval de 18-21 de zile. Cu ajutorul unei pompe de joasă presiune, se pulverizează substanța împotriva gândacilor de bucătărie. Pentru a evita posibilitatea migrației gândacilor de bucătărie, este recomandată intervenția în tot apartamentul. Există și posibilitatea infestărilor ridicate, cazuri în care operatorul poate recomanda folosirea unui gel special.  Insecticidul lichid își face efectul imediat, iar gelul în șapte zile. Totodată, există alternativa la pompa de joasă presiune, anume nebulizatorul care produce o „ceață rece”, avantajul fiind că pătrunde în cele mai mici spații.

Cea de-a doua etapă a procedurii de desinsecție presupune doar pulverizarea prin intermediul pompei sau a nebulizatorului de insecticidului lichid de remanență. Aceasta ar fi cea care se face la finalul intervalului. În continuare, vedem cât costă dezinsecția unui apartament sau a unei garsoniere în București sau în zonele limitrofe prin intermediul Companiei DDD.

Cât costă dezinsecția?

Pe site-ul companiei, sunt indicate prețurile care vă pot scăpa de povara gândacilor de bucătărie. Astfel, există următoarele opțiuni:

  • pompă de joasă presiune cu insecticid lichid – 100 lei/trecere;
  • nebulizator cu insecticid lichid – 150 lei/trecere;
  • insecticid gel – 100 lei/aplicare.

compania ddd

De ce să apelați la Compania DDD?

Compania DDD vine cu experți în domeniu deratizării, dezinsecției și dezinfecției. Prețurile propuse sunt adecvate pentru serviciile oferite. Prin intermediul site-ului, puteți să vă formați o opiniei asupra serviciile care sunt oferite și, totodată, să vă informați cu mare grijă. Găsiți pentru fiecare proces sfaturi utile care vă pot ajuta în obținerea rezultatului maxim de pe urma investiției care vă scapă de gândaci de bucătărie sau alte probleme asemănătoare.

Totodată, aveți posibilitatea de a programa o inspecție sau de a obține un plan personalizat de combatere a dăunătorilor. Aceste servicii suplimentare vin în atenția celor care au nevoie de serviciile asigurate de compania DDD.

 

 

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

2 Replies to “Cum scăpăm de gandaci de bucatarie? (A)”

Comments are closed.