Cum poți afla mai multe informații despre #AUEUYPII?

Cum poți afla mai multe informații despre #AUEUYPII?

Majoritatea manifestărilor din social media care au legătură cu activitate din cadrul African Union – European Union Youth Plug-In Initiative sunt însoțite de câteva hashtaguri utile pentru sortarea informațiilor despre acest proiect comun UE-UA.

Site-ul AU-EU Youth Plug-In Initiative (http://aueuypii.org/en) include informații despre structura programului, grupurile de lucru și persoanele care lucrează în fiecare dintre acestea, existând și opțiunea de a trimite comentarii, observații și recomandări prin intermediul unui formular de contact dedicat atât indivizilor, cât și organizațiilor.

În social media, circulă o serie de informații despre inițiativă prin intermediul hashtagului #AUEUYPII – informații referitoare la program, #YPIIJourney – informații despre călătoria trăită de participanți prin intermediul acestui program și #YPIIEducation – fiind hashtagul care marchează activitatea în grupul de lucru în care mă aflu.

Vor mai apărea diferite inițiative cu privire la acest program prin intermediul unor publicații din domeniu și nu numai, prin intermediul canalelor oficiale ale instituțiilor implicate în derularea programului și prin intermediul unor mesaje video.

Totodată, Serviciul European de Acțiune Externă a publicat o știre în care anunță acest program și ideea sa principală. Această știre este disponibilă la adresa aceasta: https://eeas.europa.eu/headquarters/headquarters-homepage/34803/african-and-european-youngsters-gather-draft-agenda-leaders_en

Nu în ultimul rând, există posibilitatea de urmări tinerii din program, cei care sunt activi pe Twitter, prin intermediul unei liste de Twitter făcute: https://twitter.com/blidaru/lists/aueuypii-fellows.

*sursa imagine: aueuypii.org

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “Cum poți afla mai multe informații despre #AUEUYPII?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *