Cum a fost la Truverii?

Pot spune că mi-a plăcut foarte mult, dat fiind că a fost primul concert de muzică medievală la care am asistat. Spectatorii au fost purtați de către Truverii prin timp și prin întreaga europă: nord, sud, est, vest, centru. În cele două ore m-am bucurat de o muzică fantastică, de un repertoriu bogat și divers. Cel mai mult mi-a plăcut „Her Mannelig”, un cântec medieval ce se pare a fost apreciat de toți cei din sală, bucurându-ne de un bis la final. Referitor la această baladă suedeză, am aflat (sper că spun corect) că a fost și pe coloana sonoră a „Lord of the Rings”.

Evenimentul, concertul „Truver colindând prin Europa”, a fost organizat de Asociația Potpourri, Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” și Centrul Regional pentru Inovare Culturală, fiind sponsorizat de Clubul Rotary Varana Focșani, Pensiunea Dana și SC AUTODAN SRL. A început la ora 18:00. Personal, m-aș fi așteptat să întâlnesc mult mai multă lume la acest spectacol, ținând cont că a meritat.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “Cum a fost la Truverii?”

Comments are closed.