Cris-Tim caută micul superstar

Știu că îmi amintești de acele momente când erai un adevărat superstar, când puteai să devii orice, când visai cu ochii deschiși în fiecare zi, când te uitai în zare și te vedeai la televizor sau având meseria mult dorită. Știu că fiecare episod din desenele animate pe care le prindeai reprezentau un moment de scăpare și în care te regăseai superstar acolo.

Acum ai șansa să îi oferi copilului tău o serie de motive pentru a fi superstar. Poate ajunge în reclama pe care o vedeai în fiecare zi, poate să fie cunoscut de o lume întreagă și poate reprezenta un impuls pentru viitoarea vedetă pe care o ascunde.

cris-tim te face superstar
*sursă imagine facebook.com/cristimromania

cris-tim-superstar

Cris-Tim caută opt vedete pentru noul spot

Îți amintești, probabil, reclama la Salamul Săsesc și la replicile care au rămas în memoria colectivă. Acum, copilul tău poate ajunge în acel spot publicitar. Cris-Tim caută opt noi vedete pentru noul spot. Dacă are între 3 și 7 ani, înscrie-l la concurs până pe 13 aprilie. La final, opt copii vor juca în noul spot Salam Săsesc. Inspiră-l (a se citi „îl poți înscrie”) pe drumul de superstar!

Cum îți face Cris-Tim copilul un adevărat superstar?

  1. Filmezi copilul spunând într-un mod cât mai drăguț „salam săsesc” și răspunzând la întrebarea „Dacă ai fi tu mama mea și eu copilul, ce m-ai pune să fac?”
  2. Încarci filmulețul pe platforma concursului – superstar.cristim.ro.
  3. Filmele vor fi votate de public, apoi, din primii cinci câștigători ai votului public, juriul va alege  doi finaliști săptămânal (patru săptămâni, opt finaliști). Pe 14 aprilie vor fi anunțați copiii câștigători.

Vedeți, în trei pași se nasc vedete.

De ce să ai o vedetă lângă tine?

Poate că este momentul să discutăm și despre motivele pentru care ar trebui să faceți acești pași.

  1. Copilul își va aminti cu drag de aceste momente peste ani. Poate fi chiar un factor decisiv care să îl îndrepte pe drumul acesta. Desigur, opțiunile se pot schimba, 3-7 fiind o categorie de vârstă în care se învață multe lucruri, dar amintirile de acest tip vor rămâne.
  2. Părintele are un motiv de mândrie – odrasla sa apare pe toate televizoarele și în online, fiind văzut de toată lumea și bucurându-se de faptul că și copilul își va aminti de acest clipe și de cel care l-a filmat.

Desigur, mai putem vorbi despre alți stakeholderi implicați în acest proces, dar cele mai mari bucurii vor fi în familie.

Închei cu câteva cuvinte care dovedesc faptul că orice copil este un superstar. În primul rând, este creativ. Apoi, face greșeli și învață. Trecând prin viață (mai mult sau mai puțin), ne încăpățânăm și refuzăm să învățăm din greșeli. Apoi, se bucură, este optimist și privește înainte. Avem ce învăța!

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.