Consultare lansată de delegații de tineret la ONU

Consultare lansată de delegații de tineret la ONU

Noii delegați de tineret ai României la Națiunile Unite, Denisa Bratu și Gabriel Uifălean, au lansat o consultare publică pe probleme de tineret, prin intermediul căreia își vor dezvolta mesajele și acțiunile în care se vor implica ca reprezentanți ai tinerilor din România.

Pe scurt, vor să ducă mesajul tău mai departe, lansând așadar o consultare online privind prioritățile, nevoile și aspirațiile tinerilor din România. Campania de consultare se desfășoară până pe 16 septembrie și puteți să transmiteți ideile voastre completând formularul disponibil la adresa aceasta: goo.gl/cUqn5g.

un youth delegates

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!