CodeQuest 2016 – invitație la hackaton

CodeQuest 2016 – invitație la hackaton

Creadiv organizează a doua ediție a hackatonului CodeQuest, în care invită programatorii PHP la o serie de provocări. Premiul pentru echipa câștigătoare va fi de 1.000 de euro, plus alte surprize pentru participanți. Hackatonul presupune 12 ore de programare și va avea loc pe 22 octombrie în București, la Connect Hub.

Înscrierea se face pe site-ul www.codequest.ro până pe 20 octombrie 2016, în limita locurilor disponibile. Sunt 60 de locuri disponibile, adică 15 echipe. Programatorii interesați se pot înscrie singuri, urmând să facă o echipă alături de alți participanți, sau se pot înscrie direct în echipe de 3-4 persoane. Detaliile complete sunt disponibile pe site.

hackaton

Ce-ar mai fi de spus despre CodeQuest?

  • 12 de ore de programare pentru dezvoltarea unei aplicații faine, pe o tema surpriză;
  • 1.000 de euro premiu pentru echipa câștigătoare plus alte premii surpriză pentru participanți
  • se lucrează în echipe de 3 sau 4 persoane;
  • mâncare, fun și networking cu alți programatori pasionați.

Și să nu uităm: toți membrii echipei trebuie să treacă de preselecție. Regulamentul CodeQuest 2016 este disponibil aici.

Pe baza unui barem ce ține cont completitudine, funcționalitate, utilitate, fun factor și soluția tehnică aleasă, echipele vor fi evaluate de juriul format din:

  • Alex David (Tech PM, Creadiv);
  • Alex Lapusan (CEO, Zitec);
  • Adrian Balcan (Fondator TheWebMiner);
  • Eduard Budacu (Founder Agile Coach DOvelopers);
  • Ștefan Marogel, (Tech Consultant and Lean Startup Promoter).

Spor!

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “CodeQuest 2016 – invitație la hackaton”

Comments are closed.