Cele mai citite articole pe blog în 2015

Cele mai citite articole pe blog în 2015

Ca în fiecare an, la sfârșit, vine momentul în care te uiți să vezi care au fost cele mai citite articole publicate pe blog. Să vedem cum arată un top 10:

  1. Despre refugiați. 10 răspunsuri delirului colectiv
  2. Hai în Piața Universității pentru Unire!
  3. Consiliul Național al Tinerilor din România, ediția a II-a
  4. 100 de burse pentru Rome Model United Nations
  5. Studenții pot obține împrumuturi Erasmus+ pentru master în Spania
  6. Stagii de practică la Camera Deputaților
  7. Coca-Cola lansează Coke Stream
  8. Căutăm participanți pentru un schimb de tineri pe dezvoltare sustenabilă
  9. Despre închisori și condițiile de acolo
  10. 10 motive pentru care Hillary Clinton va pierde alegerile

Majoritatea postărilor din 2015 care au intrat în acest top 10 sunt legate de diferite oportunități pentru tineri. Este drept, totodată, că numărul analizelor s-a diminuat în acest an, la fel și numărul relatărilor despre diferite acțiuni și evenimente la care am participat sau pe care le-am sprijinit în diferite forme.

telefon twitter tastatura
sursa imagine: GongTo / Shutterstock.com

Sunt două liste în acest top, respectiv una legată de criza refugiaților și alta despre candidatura fostului secretar de stat american, Hillary Clinton, pentru poziția de președinte. Ambele au fost scrise când tema era pe val, ceea ce demonstrează, clasic de altfel, că este bine să scrii când este nevoie de răspunsurile pe care le oferi.

Anul acesta a lipsit constanța pe blog, renunțând și la ideea de a publica zilnic, arhiva postărilor dovedind acest fapt. Totodată, a scăzut și timpul acordat publicării de noi materiale strict aici, însă voi reveni cu idei proaspete în a doua jumătate a anului 2016, căci am o licență de scris între timp.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!