Cele cinci ştiri de weekend (I)

Despre drumul spre a deveni un bun muncitor

Acest discurs, deşi este scris doar pentru a ieşi în evidenţă pentru că toţi ştim că liceul, facultatea, masterul ş.a.m.d. nu îţi asigură viaţa de super erou pe care o visai, ci că te pregăteşte într-un domeniu pentru a munci acolo, este interesant. Link.

Reiffeisen Comunităţi, concurs de proiecte la a treia ediţie

Reiffeisen dă startul celei de-a treia ediţii a programului de finanţare Reiffeisen Comunităţi, prin care vor fi finanţate proiecte locale de până la 5000 euro, fiind puşi 100 000 euro la bătaie. Domenii: educaţie financiară şi antreprenorială, sport, protecţia mediului, sănătătate şi servicii sociale. Concursul are două etape. Grăbiţi-vă, căci prima se încheie pe 2 august. Regulamentul este disponibil aici.

Promisiuni nerespectate la nivelul Ministerului Sănătăţii

În HotNews apare un articol despre promisiuni nerespectate la nivelul Ministerului Sănătăţii şi, totodată, despre cum au fost ocolite unele decizii importante pentru sistemul sanitar românesc, unul aflat la pământ în care pacienţii mor cu zile. Articolul este disponibil aici.

Mi-am făcut pagină Facebook

Unii ar putea spune că m-am plictisit, alţii ar putea spune că am întrecut încă o dată culmea penibilului. Pot fi amândouă, dar mi-am făcut pagină pe Facebook pentru a nu mai da accept tuturor. Ştiu, veţi spune că există posibilitatea abonării, dar nu am de gând să fac toate postările publice. Link.

Irakul cumpără armament din USA

Irakul va cumpăra armament în valoare de două miliarde de dolari de la… americani. Păi cum poţi instaura democraţia într-un mod profitabil, dacă nu printr-un război şi printr-un program de acest gen dezvoltat ulterior? Povestea iniţială era alta: 4,2 miliarde de dolari pentru armament din Moscova, afacerea cu ruşii picând datorită suspiciunilor de corupţie. Detalii în Economica.net.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “Cele cinci ştiri de weekend (I)”

Comments are closed.