Ce vreau de la electrocasnice?

Eu, unul, mi-aș dori ca mașina de spălat vase aibă niște brațe cu care să nu mă facă să mă ridic; mi-aș dori ca frigiderul să se deschidă singur când mă apropii de el și să îmi înmâneze ceea ce îi spun eu prin comandă vocală; mi-aș dori ca mașina de spălat rufe să să aibă comenzi vocale…și să se strice abia după vreo 10 ani.

Ei, dorințele mele sunt cam de domeniul SF. Mai puțin partea cu comanda vocală, dar este foarte greu de implementat așa ceva. Eu, unul, îmi doresc dintr-un punct de vedere realistic, oferirea unei garanții de trei ani. Mi se pare normal ca un produs, utilizat în condițiile recomandate, să funcționeze fără probleme minim trei ani, fie că e vorba de frigider, mașină de spălat rufe sau vase.

De asemenea, m-aș mulțumi doar cu reducerea 100% a sunetului produs de electrocasnice.

Referitor la inovații, pot spune că Beko a făcut un pas înainte cu tehnologia Active Fresh Blue Light. Aceasta este concepută pentru a omorî bacteriile, a continua fotosinteza fructelor și legumelor, menținând produsele într-o stare mai bună. Cred că este un must-have pentru frigerele din viitorul foarte apropiat.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!