Ce cărți am mai citit in ultimul timp?

old books
sursa imagine: old books | Shutterstock.com

Incerc sa ma mentin la nivelul de a citi o carte la doua saptamani, cu exceptia bibliografiei pentru cursuri, ceea ce poate fi câteodată o provocare. Chiar și așa, amintesc prin ce am trecut în ultimele două luni, astfel încât să le contorizez într-un fel, chiar și public, aici:

  1. Thomas More – Utopia [ES];
  2. Washington Irving – Cuentos de Alhambra [ES];
  3. Raymond Aron – Democrație și totalitarianism [RO];
  4. Friedrich Hayek – Drumul către servitute [RO];
  5. Hannah Arendt – La banalita del male [IT];
  6. Dan Brown – Inferno [EN].

Pe ultima am terminat-o sâmbăta trecută. Acum, mi-am propus să continui cu alte volume. În general, mă voi axa pe cărți care au legătură cu domeniul pe care îl studiez, științe politice, astfel încât vor fi din domenii precum politologie, istorie, economie, relații internaționale, sociologie, development, filosofie ș.a.m.d. Să fie cu spor!

P.S.: În modul ideal, ar fi fost perfect să și postez câteva idei despre acestea pe blog, însă timpul mai spune nu din când în când. 

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!