byron lansează „30 seconds of fame”

Când ai trăit cele 30 secunde de faimă? Te-ai simțit deasupra norilor, nu? Le simți și le trăiești acum minute întregi, nu? Știu cum e. Pot spune că acest lucru l-am simțit cel mai bine acum doi ani când îmi făceam debutul într-o piesă de teatru, „Livada de Vișini”, de A.P. Cehov, iar faima a constat într-un monolog final în fața a peste 500 de persoane. Au fost niște secunde în care am simțit publicul, 30 seconds of fame. Stop. Mai e un moment: cele 30 de secunde de aplauze de la finalul discursului din cadrul primelor alegeri pentru Consiliul Școlar al Elevilor la care am participat, într-o sală de festivități arhiplină. Stop. Mai sunt și altele. Dar de ce 30 de secunde de faimă? Legătura este mai jos.

În iulie vă aminteam de piesa „Road Trip” de la Byron. Ei, bine, urmează albumul ce va conține această piesă și încă câteva, minunate desigur. Cei din Trupa Byron au avut grijă și de ascultătorii care preferă versurile în română, cât și de cei care le preferă în limba engleză, motiv pentru care vor apărea două variante.

Albumul „30 seconds of fame” /„30 de secunde de faimă” va fi lansat pe 16 martie la Palatul Copiilor din Bucuresti (b-dul Tineretului, nr. 8-10). Evenimentul va incepe de la ora 20:00 iar pretul unui bilet de intrare este de 48 de lei.

Pentru cei interesați, albumul are 13 piese, cel de-al doilea single fiind lansat în februarie 2013, „It Ain’t Gonna Happen Today”.

Și acum surpriza: cei de la Byron vor susține un turneu național de promovare pentru acest album. Iași, Timișoara, Cluj-Napoca se afla în lista de orașe ce vor fi vizitate. Puteți achiziționa biletele de aici, de exemplu.

Bucuresti, 16 martie, ora 20:00, Palatul Copiilor
Timisoara, 30 martie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor
Cluj-Napoca, 5 aprilie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor
Targu Mures, 6 aprilie, ora 20:00, Teatrul National
Iasi, 12 aprilie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor

Evenimentul este organizat cu sprijinul  Aqua Carpatica și Domeniile Samburesti.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.