Breaking News: Victor Ponta k.o. MV(p)

Dupa lupte seculare ce au durat ( mai multi sau mai putini) ani, sefia PSD Bucuresti a cazut in mana lui Victor Ponta. Pe scurt, V(i)P ko MV(p). “p” vine de la primar, primarul sectorului V. “i” vine din interiorul cuvantului “Victor”.

Canalele de stiri au facut show pe subiect, dand dovada de o intelegere profunda a situatiei  in  care se afla acum omul … M. Vanghelie. Subiect al glumelor generatiei Y, M.V. nu a dat nicio declaratia. Conform unor surse oficial, dansul ar fi fost intr-o delegatie in SUA, la gradina zoologica. Ce cauta acolo? Nu stie nimeni, insa se pare ca dormea. Unde? Nu stie nimeni.

Mai jos vom prelua de pe un site oarecare, neinsemnat si fara valoare ce nu trebuie vizitat, raspunsul si motivatia presedintelui Partidului Social Democrat.

Victor Ponta: “Imi pare rau pentru ce se intampla, insa doi suntem prea multi. Domnul M. a avut grija sa imbunatateasca relatiei cu opozitia. Ii suntem recunoscutari, insa greseli precum “Goagal” nu pot fi iertate. Domul a facut de rost internetul, iar eu, folosind GMail, nu pot sa intru pe GoagalMail. Domnul a facut de ras interesele partidului printre internauti. Ne-am aliat cu PNL-ul pentru ca nu aveam influenta pe net. Acum speram sa remediem situatia. Imi pare rau ca s-a ajuns aici, insa Goagal are o influenta mare. Daca ne puneam bine cu el, probabil logo-ul din ziua alegerior nu ar fi dat cel mai scurt banc din istorie : “Geoana Presedinte”.

P.S. Articolul trebuie tratat ca atare, el facand parte din categoria “Fun in 200”.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “Breaking News: Victor Ponta k.o. MV(p)”

Comments are closed.