Brandathlon, o competiție pentru branduri și antreprenori

Brandathlon, o competiție pentru branduri și antreprenori

Pe scurt, Brandathlon este o competiție care își propune să încurajeze imaginea antreprenorilor și brandurilor, sprijinindu-le astfel competitivitatea și imaginea. Anterior, programul era cunoscut sub titulatura de „Cel mai promițător brand românesc”.

Programul, ajuns la a șasea ediție, este dedicat mediului de business din România. Marele premiu al competiției este un pachet de branding în valoare de 10.000 de euro oferit de agenția Inoveo. Antreprenorii care decid să intre în competiție trec prin trei pași: înscrierea, jurizarea și decernarea premiului.

Inițiatorii Brandathlon oferă trei motive relevante pentru care merită înscrierea, pe care le puteți vedea și pe site:

  • participarea la un eveniment de networking cu antreprenori români;
  • creșterea awareness-ului pentru brandul înscris în concurs;
  • și, bineînțeles, posibilitatea de a câștiga marele premiu.

De menționat că la 10 participanți înscriși în Brandathlon din orașul tău, la cerere, poate fi organizat un workshop de sprijin în completarea formularului, pregătirea brandului și mărirea vizibilității.

Câștigătorii edițiilor anterioare au fost Laboratoarele Vorel, Ciserom, Librăriile Alexandria, Animax și Inovi. Cine va fi anul acesta?

branding brand competitie premiu

Înscriere, costuri, calendar

Perioada de înscriere a început la 1 iulie și se finalizează pe 15 septembrie. Până pe 4 septembrie, taxa este de 100 de euro și se achită după ce înscrierea este validată, adică după ce formularul de înscriere este trimis cu succes și validat. Între 5 și 15 septembrie, taxa de înscriere este de 150 de euro.

Formularul de înscriere și regulamentul de concurs sunt disponibile pe site-ul www.brandathlon.ro. Câștigătorul va fi desemnat în urma evaluării de către juriu (80% din nota finală) și în urma procedurii de vot de pe site (20% din nota finală).

Conform regulamentului, juriul va ține cont de argumentarea nevoii de branding, potențialul de dezvoltare locală/internaționala a brandului, tendințele categoriei din care face parte brandul și nota de atractivitate a programului de branding, din perspectiva organizatorului.

Spor!

P.S.: Primii trei antreprenori care își înscriu brandul după ce au aflat informația prin intermediul Blidaru.net și, bineînțeles, scriu asta în formularul de aplicație au parte de o surpriză. 

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.