Blogosfera Vrancea într-o continuă evoluție

Blogosfera VranceaBlogosfera Vrancea, comunitate din care fac parte și în care cred, se află într-o continuă evoluție.  Am organizat proiecte pentru comunitatea locală, ne-am întâlnit cu ocazia unor evenimente diverse, dar ceva lipsea. Suntem prezenți pe Facebook prin intermediul grupului bloggerilor vrânceni și, de asemenea, prin intermediul paginii Facebook, Blogosfera Vrancea.

Ceva lipsea pentru crearea unui brand în online pentru noi. Suntem în creștere și e bine. Nu aveam site. Acum avem. În seara aceasta s-a lansat site-ul Blogosferei Vrancea. Vrei să iei legătura cu noi? Trimite un mail la contact@blogosfera-vrancea.ro. Credem că avem un cuvânt de spus!

Site-ul nostru este www.blogosfera-vrancea.ro. Momentan este la început, dat fiind că nu este actualizat cu cele mai noi știri din domeniul nostru și nu conține, încă, arhiva evenimentelor, a reprezentărilor sau membrii. Dragilor, stați cu ochii pe noi!

Cristi Florea, bloggerul vrâncean responsabil de această ispravă, a lăsat un mesaj de inceput.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.