Barcagii.com – joburi pe vase de croaziera

Barcagii.com reprezinta un site contruita pe o platforma Ning unde puteti sa va informati in legatura cu obtinerea unor joburi pe vase de croaziera. De asemenea, trebuie ma simt obligat sa specific ca reprezinta cea mai mare comunitatea  de crew memberi din Romania.
Joburi pe vase de croaziera reprezinta o oportunitate pentru cei ce doresc un loc de munca bine platit, mai ales pe timp de criza.

Prin intermediul site-ului va puteti inscrie in diverse grupuri , puteti  sa fiti la curent cu joburile disponibile , dar si cu sfaturi in legatura cu obtinerea acestora.

Inregistrandu-va puteti contacta diversi membri ai comunitatii, puteti realiza conversatii , putand astfel impartasi cunostintele.

Barcagii.com

24 Replies to “Barcagii.com – joburi pe vase de croaziera”

 1. PENTRU UN POSIBIL POST PE UN VAS DE CROAZIERA AS FI INTERESAT ASTEPT SA MA CONTACTATI CU INFORMATII

  1. Dupa cum vedeti, in articol se gasesc niste link-uri catre o pagina de unde puteti afla o multime de informatii.

 2. dupa cum vedeti toti ma cunosc de bubu as vrea sa plec din nou pe barci mie dor de o plecare inca am un job dar in romania pe banii cum se stie dar astept sa plec din nou am vreo 10 ani de barca cine ma poate ajuta va rog astept un semn

  1. @Aurelian : URL=link, adresa site-ului tau si nu inseamna numar de telefon… Este o casuta optionala, asa incat daca nu ai site, o lasi libera.

 3. Agentia Job Cruise recruteaza si angajeaza personal pentru vase de croaziera. Locurile de munca sunt oferite de cele mai mari companii din domeniu: Royal Caribbean, Celebrity Cruises si Azamara Cruises. Daca doriti un loc de munca pe un vas de croaziera vizitati http://www.vasecroaziera.ro

 4. incearca si pe crewforum.ro sau marinarii.ro sau ainostri.ro acolo ai muulte informatii care te vor ajuta

 5. Caut un vas sa ma inbarc. Sunt musician (trompetist) experienta multa, improvizator, aranjament, orchestratie. Am fost imbarcat pe MS DEUTSCHLAND

 6. ca sa lucrez pe un vas de croaziera ca asistent medical trebui sa fac niste cursuri la IPO(daca am scris bn) ???am auzit cv sa se echivaleze sau nu stiu ?poate stiti voi mai bn?

 7. abia ce am terminat sc de bucatar,am 20 de ani,cunosc engleza,franceza,spaniola,italiana-am vreo sansa sa lucrez pe un vas de croaziera?

 8. salut sunt ff interesat sa lucrez pe un vas de croaziera ca ospatat picolo sau fotograf cameran , cum pot face asta? va multumesc!:)

 9. salut sunt ff interesat sa lucrez pe un vas de croaziera ca ospatat picolo sau fotograf cameran , cum pot face asta? va multumesc!:)

 10. cunosc rusa,engleza,turca ,experienta 2 voiaje ro-ro,6ani costier maritim,3ani fluvial. contact ;0743570156

 11. Salut,
  In prezent sunt in clasa a “x-a iar dupa terminarea liceului as dorii sa fac un curs de bucatar.
  Scopul meu este sa ajung bucatar pe o croaziera, care sunt pasii pe care a-r trebuii sa-i urmez?
  De cata experienta in bucatarie am nevoie sa pot pleca pe croaziera?
  Multumesc!

 12. salu asi vrea si eu sa ma indrume cineva cum pot sa lucrez pe nave de croaziera in prezent lucrez ca bucatar si stiu sa vorbesc foarte bine italiana

 13. Buna ziua
  Ma numesc Paulo, am 46 de ani, sunt calificat ospatar, cu experienta in baruri si restaurante (pe “uscat”, nu pe croaziere).
  As dori un job pe vase de croaziera.
  Ce sanse as avea? Tel. 0764964155
  Multumesc.

Comments are closed.